Wat is crowdfunding

 

Crowdfunding is een concept waarbij we vrienden, familie en andere enthousiastelingen aansporen om een relatief klein bedrag te investeren in ruil voor een vooraf bepaalde tegenprestatie. Crowdfunding betekent dan ook letterlijk 'funding' door de 'crowd', ofwel financiering door de massa. Indien ons project niet zou doorgaan krijgen die investeerders hun investering gewoonweg terug.

 

Crowdfunding is een concept waarbij vrienden, familie en andere enthousiastelingen ons kunnen helpen bij het opstarten van onze onderneming. Concreet gaat het zo te werk:

 
  1. Plaats je bestelling! Je kiest hiernaast de ‘beloning’ die je wenst. Je betaalt reeds je bijdrage op voorhand, maar je krijgt je bijdrage terugbetaald indien we ons doelbedrag van 10.000 euro niet halen. Zo toon je je intentie om ons project te steunen, maar doet dit pas echt als de crowdfunding succesvol wordt afgerond.
  2. Sharing is caring! Hoe meer mensen ons project steunen, hoe groter de kans dat we ook echt van start kunnen gaan en onze droom kunnen verwezenlijken!
  3. We did it! Van zodra we de crowdfunding succesvol hebben afgerond met jouw steun, krijg je een bericht ter bevestiging van je bestelling. Die wordt per post bij jou thuis bezorgd. Als alles goed gaat gebeurt dit in de lente van volgend jaar, keurig op tijd voor de eerste warme en zonnige dagen van het nieuwe jaar!